ارزش غذایی غالب محصولات ارگانیک بسیار بیشتر از محصولات سیستم رایج (غیر ارگانیک) است.
از این جمله می‌توان به مقدار بیشتر ویتامینهایی مانند ویتامین B، ویتامین C، ویتامین E، لیکوپن و مواد معدنی همچون منیزیم، آهن و روی در محصولات باغی مانند گوجه فرنگی و وجود آنتی‌اکسیدانها و اسیدهای آمینه مفید در سایر محصولات اشاره کرد.

ادامه مطلب

ارزش غذایی محصولات ارگانیک

فروشگاه‌های ارگانیک استان یزد

فروشگاه‌های ارگانیک استان همدان

محصولات ,ارگانیک ,غذایی ,ارزش ,وجود ,فرنگی ,محصولات ارگانیک ,ارزش غذایی ,مانند گوجه ,باغی مانند ,گوجه فرنگی

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دوست دارم توهم بدونی ETS دانلود کتاب pdf پی دی اف و انواع جزوه هستن Rahathagh.ir/راحت حق آموزش آشپزی در تبریز،آموزش خیاطی در تبریز پارسیز موزیک سعید گل‌محمدی بورس ایرانی معماری